Vuosittain on poikien synttärirumba helmi-maaliskuun vaihteessa. Nyt lisänä tuli sitten vielä nuoremman kaverisynttärit eli tuli järjestettyä 2 viikon aikana yhteensä 3 synttärit, sitten vielä yhdet epäviralliset kakkukahvit kun nuorempi siskoni tuli käymään tyttäriensä kanssa kun ei varsinaisille synttäreille ehtinyt. Ensin oli nuoremman pojan kaverisynttärit viikolla maanantaina, samalla viikolla viikonloppuna sukulaisille pippalot ja seuraavalla viikolla torstainan vanhemman pojan kaverisynttärit, tästä reilun viikon päästä oli sitten vielä kakkukahvit siskon käynnillä.

Yhteensä 5 kakkua tuli tehtyä. Kaksi näistä oli perinteisiä täytekakkuja sokerimassakoristeilla kaverisynttäreille, kaksi Oreo-juustokakkua sukulaisille ja kummeille järkätyille synttäreille, yksi Pätkis-juustokakku siskon vierailulle.

Molemmat pojat halusivat Minecraft-aiheiset kakut ja jotain sen tyylistä tulikin tehtyä. Suoraan sanottuna inhoan sokerimassan käyttöä ja yritän tästä edespäin tehdä koristelut jotenkin muuten. Nämäkin onnistui jotenkin sinne päin 😂

Nuoremman pojat 5-vuotiskaverisynttereille tuli Creeper ja muutama possu kaveriksi. Tässä normaali sienikakku pohjana, välissä itse väsätty mustikkarahka ja päällä tuota niin ihanaa sokerimassaa.

 

Vanhemman pojan 8-vuotiskaverisynttäreille tuli myös Creeper aihetta Minecraftista. Tänne väliin tuli tehtyä mansikkarahka.

 

Sukulaiset ja kummit saivat sitten nautiskella Oreo-juustokakun mausta. Lisäksi tietenkin vielä pikkusuolaista ja pimeää vii… Siis pikkusuolaista ja keksejä. Cocktail-piirakoiden kaveriksi oli vielä munavoita.

 

Siskon vierailulle piti vielä jotain helppoa ja nopeaa keksiä, eikä viittinyt enää kolmatta Orea-juustokakkua tehdä. Sävelsin helpon pienen muutoksen ja tein yhdestä lempi suklaastani juustokakun eli Pätkis-juustokakku. Tämä oli kyllä onnistunut makuvalinta, kelpasi kaikille erittäin hyvin.