Tarina blogin takana ja pieni kurkistus menneisyyteen ja mistä tämä blogi on ideansa saanut. Ihan en synnytyssalista asti kuitenkaan lähde omaa elämääni perkaamaan, sieltä tuskin tulee mitään sellaista mikä tätä ajatusta avaisi.

Tarina blogin takana. Kirjoittaja ja 2012 sekä 2015 syntyneet pojat. Kuva vuodelta 2018.
Kirjoittaja ja 2012 sekä 2015 syntyneet pojat Kuva vuodelta 2018.

Lyhyesti. Puukkopitäjästä eli Kauhavalta lähtöisin, Seinäjoen kautta Ilmajoelle. Uusperhe, vaimo ja 5 lasta, Omat poikani ovat syntyneet 2012, 2015, vaimon kaksostyttäret 2013, sekä yhteinen poikamme 2020, taloudessa asuu lisäksi Elmo-koira.

Vuosien varrella on tullut tehtyä kaikenlaista, perämoottorin korjauksista täytekakkuihin ja kaikkea siltä väliltä. Aina on joku muistanut sanoa, varsinkin kakkujen ja ruokien kohdalla että olen ihan väärällä alalla. Olen tehnyt siis aika pitkälti erilaisia myyntihommia vaikkakin koulutukseltani ole tietotekniikan insinööri. Anyway, joku aina myös muistaa jankata sitä, että perusta blogi. Njää, en mä jaksa, ja niin se on jäänyt aina perustamatta. Nyt kuitenkin päätin repäistä ja blogin perustaa, täysin riippumattoman, vain omiin mieltymyksiin ja ajatuksiin perustuvan.

Tarina blogin takana. Synttärikakut vuodelta 2019 (muistaakseni)
Synttärikakut vuodelta 2019 (muistaakseni)

Ehkä blogin kirjoittaminen on sitten eräänlaista terapiaa ja saan ainakin kertoa asiat joista itse kiinnostun, öljystä kakkuihin ja sieltä seinätasoitteeseen. Ihan sama kuinka moni lukee, kunhan teksti on julkista niin sillä on jokin arvo, iso arvo minulle itselleni. Pöytälaatikkoon kirjoitettu teksti ei toimi kohdallani, koska tiedän että se on siellä pöytälaatikossa ja sinne se hukkuu kaiken muun roskan mukaan.

Tarina blogin takana. Oma tupa ja oma lupa ja vastuu
Oma tupa ja oma lupa ja vastuu

Nykyään asustellaan Ilmajoella omakotitalossa. Talossa on minun oma noin 60m2 leikkikenttä eli autotalli, niin ja onhan siellä muutama muukin huone, esim. olohuone ja kolme makuuhuonetta, ruokailuhuone, keittiö, takkahuone ja niin edelleen.

Taloa olen vuosien saatossa remontoinut ja remontointi jatkuu edelleen. Kehitystä on remonttitaidoissa tullut huomattavasti, osittain myös sen vuoksi että hyppäsin keltanokkana remonttitöihin pienen yrityksen palvelukseen puoleksi vuodeksi vuonna 2010 (se ura kuitenkin päättyi siirtyessäni takaisin myyntitöihin). Tekeminen omakotitalossa ei lopu koskaan jos itse tekee, kun on remontoinut koko talon niin saa aloittaa taas toisesta päästä uudestaan.

Ja sitten loppulause, tai ainakin jotain sinne päin. Kaikki tarinat blogissa olevat tekstit ovat vastapainoa työlle. Se kaikki ihan erilainen tekeminen vapaa-ajalla on rauhoittavaa ja rentouttavaa vaikka sitä välillä olisikin taakaksi asti.

Kiinnostukaa ja nauttikaa teksteistä jos se siltä tuntuu, moittikaa tekstejä jos siihen tunnette tarvetta, kritisoikaa tekstejä jos huomaatte jotain mikä antaa siihen aihetta. Otan kaikki palautteet innolla vastaan. Rock rock! 🤟