Niinhän siinä sitten kävi että kiireen keskellä on kirjoittaminen unohtunut. Uusi työtehtävä, tuleva perheenlisäys toukokuussa 2020 sekä paisuneet remontit ja vauriokorjaukset ovat hieman täyttäneet kalenteria.

Työtehtävä vaihtui nykyisen työnantajan sisällä varaosamyynnistä vauriokorjaamon työnjohtoon. Nykyinen työnkuva käsittää vahinkotarkastukset, vauriokorjaamon työnjohto, yhteistyö vakuutusyhtiöiden kanssa sekä muiden sidonnaisryhmien kanssa. Tehtävä on alusta asti ollut mieluinen ja haastava, joka päivä tilanteet ja tapauksen aina erilaisia.

Lisäksi alkusyksystä huomasin pienen kosteusvaurion vaatehuoneen kattopaneloinnissa ja tiesin oikeastaan heti mistä on kyse; viemärin ilmanvaihtoputki kerää kosteutta ja luultavasti vuotaa. Ja näinhän se oli. Tästä olen runoillut tekstiä ja viimeistelen sen lähipäivinä ja julkaisen omana juttuna.

 

Perheenlisäystä on tulossa toukokuussa 2020. Tämäkin hieman vaikuttanut kiireisiin puolison joutuessa kärsimään pahasta raskausajan pahoinvoinnista. Lisäksi tavaroiden ja muiden järkkäilyä. (Kuva Iina Huhtakoski)

 

Alkusyksystä myös päätin että sisäkaton panelointi menee uusiksi. Osasta kohtaa kattoa oli jo uusittu, mutta nyt koko avoimen tilan sisäkatto samalla panelilla uusiksi. Siinä tuli paneloitavaa noin 70-80m2. JA KOSKA REMPAT AINA PAISUU niin samalla meni keittiön, ruokailutilan, olohuoneen seinäpinnat uusiksi. Tästä kirjoittelen myös oman tarinan jossain kohdin.